www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Сметки за месец март

Печат

Уважаеми абонати! 

Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец март 2020 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://www.icard.bg).

 

Цени на топлинна и електрическа енергия

Печат

“ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС” ЕАД уведомява клиентите си, че с Решение № Ц - 11 от 01.04.2020 г. Комисията за енергийно и водно регулиране, считано от 1 април 2020 г., утвърди за “Топлофикация - Бургас” ЕАД пределна цена на топлинната енергия и преференциална цена на електрическа eнергия, произведена по комбиниран начин, както следва :

Последна промяна: Сряда, 08 Април 2020 11:53
 

Месечно отчитане

Печат

Image

"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите клиенти, че месечното отчитане на топломерите и водомерите в абонатните станции ще се извърши на  31 март 2020 г.

Телефони за информация:

за к-с “Изгрев” и к-с “Зорница” – 056/ 86 00 96

за к-с “Славейков” – 056/ 88 03 11

за к-с “Лазур” и к-с “Бр. Миладинови” – 056/ 81 63 83.

 

Извънредно положение

Печат

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р. България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за гражданите и служителите на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС” ЕАД от 14 март 2020 г. до 13 април 2020 г. се въвеждат следните ограничителни мерки:

1. Касите на Дружеството в к-с “Изгрев”, к-с “Славейков” и к-с “Лазур” ще бъдат с работно време от 10.00 часа до 18.00 часа, като ще се обслужват клиенти на каса, при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

2. Обръщаме се с молба към потребителите да посещават районните технически бази само при необходимост (в случаи на авария). Преустановява се посещението на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации

3. Връзка с отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”, отдел “Дялово разпределение” и отдел “Просрочени вземания”, относно индивидуални справки по партидите може да правите на следните телефони:

- отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”- 056/ 86 01 01;

- отдел “Дялово разпределение” – 056/ 86 00 97;

- отдел “Просрочени вземания”- 056/ 86 01 00,

както и на посочената електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

4. През м. март 2020 г. няма да бъде извършвано отчитане на индивидуалните водомери за БГВ и/или електронни разпределители в имотите. Данни за индивидуалното потребление и показанията на уредите Ви за дялово разпределение може да предадете на посочените телефони от търговецът за дялово разпределение във вашата абонатна станция.

 

Сметки за месец февуари

Печат

Уважаеми абонати! 

Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец февуари 2020 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://www.icard.bg).

 


Страница 5 от 78

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 17 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.