www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Безлихвеното заплащане продължава

Печат

Уважаеми абонати!

"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите битови клиенти,  че поради големия интерес продължава кампанията за безлихвено заплащане на просрочени задължения до 30.11.2010г. при същите условия, както през месец октомври.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:59
 

Законодателни промени

Печат

   

ImageЗаконодателни промени предлага Топлофикация БургасДружеството иска топлинните счетоводители сами да събират сметките от клиентите си, а държавата да въведе мерки за стимулиране на топлоснабдяването. Законът за енергетиката да се измени така, че да даде възможност на потребителите на топлоенергия в една и съща сграда с решение на общото събрание да избират свободно начина на разпределение на енергията - чрез дялово разпределение или по друг начин. Това предложение внесе "Топлофикация Бургас" в Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм на Народното събрание. Сега потребителите, недоволни от фирмите за топлинно счетоводство и тяхното дялово разпределение, нямат друга алтернатива освен да се откажат от топлоснабдяване, което води до загуба на клиенти. В никоя страна от ЕС няма задължение за 100% дялово разпределение. 

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 15:51 продължава>
 

Съобщение

Печат

Image

 

“Топлофикация-Бургас” ЕАД  уведомява своите абонати, че във връзка с предстоящия отоплителен сезон е необходимо живущите да преустановят ремонтите, да запълнят вътрешните отоплителни инсталации на входовете, както и да предоставят ключове от абонатните станции в съответните районни бази на  “Топлофикация-Бургас” ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите. Запълването на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо да се извърши при отворени радиаторни и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела (радиатори) по апартаменти. С цел да се избегнат наводнения и щети в жилищата на клиентите, отоплението ще бъде пускано само в абонатните станции със запълнена вътрешна отоплителна инсталация.Във връзка с очакваното временно понижение на средно денонощните температури за периода 28 – 31.10.2010 г., гражданите които желаят отоплението им да бъде пуснато трябва да представят в съответните районни бази протокол подписан от 2/3 от живущите. ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:12
 

Сметки за месец септември

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец септември 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

 

Безлихвено заплащане на просрочени задължения

Печат

 

Уважаеми абонати!
"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите битови клиенти за старта на специална кампания за безлихвено заплащане на просрочени задължения при следните условия:

1. На всички битови абонати с просрочени задължения, заплатили изцяло и наведнъж тези задължения в срок от 01.10.2010 г. до 31.10.2010 г. включително да не се събира дължимата лихва за забавено плащане.

2. На всички битови абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж тези задължения в срок от 01.10.2010 г. до 31.10.2010 г. включително присъдените от съда  вземания (съдебна такса, главница и лихви към датата на започване на съдебно дело), да не се събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението.

3. Всички приспадания да се извършват на касите на дружеството в ж.к.  ”Славейков”,  ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев” и да не се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път.

Дружеството започва тази специална кампания, тъй като е съпричастно към финансовите проблеми на клиентите си, породени от задълбочаващата се икономическа криза - отчита затрудненията на една голяма част от потребителите да заплащат просрочени задължения. От друга страна събирането на просрочени вземания е допълнителна тежест за топлоснабдителното дружество. С тази кампания дружеството показва още веднъж обществено отговорното си отношение към своите абонати.

Последна промяна: Петък, 29 Октомври 2010 13:08
 


Страница 52 от 55

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 27 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.