www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Сметки за месец ноември

Печат

Уважаеми абонати!   
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец ноември 2011 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://
www.icard.bg).

 

Допълнителна възможност за плащане с дебитни карти

Печат

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме  Ви, че от 04.11.2011 г. може да заплащате дължимите суми за топлинна енергия  на касите на "Топлофикация Бургас" ЕАД , със следните банкови карти:

- дебитни карти, носещи търговската марка Maestro и/или логото "БОРИКА", независимо от банката - издател;

- дебитни, кредитни и корпоративни карти, носещи търговската марка VISA, независимо от банката - издател;

- дебитни, кредитни и корпоративни карти, носещи търговската марка MasterCard, независимо от банката - издател;

Плащането с тези карти може да бъде извършвано на всяка от касите на  "Топлофикация Бургас"  ЕАД, както следва:

- База "Изгрев" до бл. 51;

- База "Славейков" до бл. 76 ;

- База "Лазур" до бл. 1;

в работното време на касите.

 

Сметки за месец октомври

Печат

Уважаеми абонати!   
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец октомври 2011 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://
www.icard.bg).

 

ТЕЦ-Бургас готова да пусне парното

Печат

ТОПЛОФИКАЦИЯ БУРГАС ЕАД уведомява клиентите си, че е готова да започне топлоподаване по тяхно желание. Заради рязкото застудяване в последните дни потребителите, които искат отопление по-рано от официално предвиденото, ще имат тази възможност. Единственото условие за предсрочно пускане на парното е представянето на протокол в базата по район, който да е подписан от 2/3 от живущите в съответната сграда.

Топлофикация Бургас припомня, че заради предстоящото топлоподаване е необходимо всички отоплителни станции във входовете да бъдат  запълнени, като това се извършва при отворени радиатори и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела в сградата. За да се избегнат наводнения в жилищата на абонатите, парното ще бъде пуснато само в абонатните станции със запълнени отоплителни станции. В случай, че бравите на абонатните станции са били сменяни през лятото, живущите трябва да предоставят ключове в районната база на „Топлофикация- Бургас”, за да осигурят достъп на нейните екипи, а всички ремонти по вътрешната инсталация трябва да бъдат прекратени. Официално отоплителният сезон за всички ще започне в момента, в който прогнозните средни температури за три последователни денонощия паднат под 12 градуса, както е по закон.

Както беше обявено, Топлофикация Бургас няма да увеличи цените за крайния потребител, въпреки драстичното поскъпване на природния газ и последвалото решение на ДКЕВР да повиши пределните цени. Така за поредна година бургаските потребители на топлоенергия ще бъдат сред късметлиите с най-ниски сметки за отопление.

 

Сметки за месец септември

Печат

Уважаеми абонати!   
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец септември 2011 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://
www.icard.bg).

Последна промяна: Понеделник, 10 Октомври 2011 09:01
 


Страница 58 от 66

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 60 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.