www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Топлофикация Бургас повишава ефективността на производството и броя на абонатите си. Бургазлии плащат най-ниските цени за парно и топла вода

Печат

Със значително увеличен брой абонати и ръст в производството на електрическа и топлинна енергия посрещнаха служителите на „Топлофикация – Бургас” професионалния си празник - Деня на енергетика. Равносметката за това, което те са постигнали с труда си през последната година, направи изпълнителният директор на дружеството инж. Въльо Дучев.

продължава>
 

Награди и стипендия по случай Деня на енергетика

Печат

ImageПоследователна в традициите и тази година по случай Деня на енергетика „Топлофикация Бургас” се обръща към своите клиенти, защото техният комфорт и удовлетворение са смисълът на нейната работа. За трима от коректните абонати на дружеството топлата вода през месец юни ще е безплатна. Топлофикация се стреми да стимулира изрядните си платци, затова превърна в традиция опрощаването на техни месечни сметки. Четвърта поредна година на случаен принцип измежду 17 200 лоялни клиенти публично бе изтеглен жребий и бяха определени щастливците от Бургас: Събина Савова, ул. „Поп Грую” бл. 70, Маргарита Войкова, к-с „Славейков” бл.11 и Иван Тодоров, к-с „Лазур”, бл. 33.

Жребият изтегли ученикът от Професионална гимназия по механоелектроника и електротехника Пламен Величков. Бъдещият дванадесетокласник ще получи стипендия от дружеството за учебната 2011 – 2012 г.

Последна промяна: Вторник, 05 Юли 2011 13:09 продължава>
 

Изравнителна сметка

Печат

 

ImageУважаеми абонати!

Уведомяваме Ви, че тези от Вас, обхванати от системата за дялово разпределение на топлинната енергия, през месец юни освен фактурата за консумирана топлинна енергия за месец май, имат и изравнителна сметка за сезон 2010 г. - 2011 г. Тази изравнителна сметка ще бъде заредена в системите за плащане по електронен път след 24.06.2011 г. В тази връзка тези от Вас, които извършват плащане на сметките си за топлоенергия по електронен път, чрез системите на  ePay.bg, Easypay, Transcard, eBG.bg и iCARD.bg следва да заплатят текущата си сметка за  месец май до 26.06.2011 г. включително. В противен случай, плащането по електронен път  ще Ви бъде отказано и ще трябва да заплатите сметките на касите на дружеството.

Последна промяна: Четвъртък, 30 Юни 2011 14:35
 

Сметки за месец май

Печат

ImageУважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец май 2011 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://
www.icard.bg).

Последна промяна: Понеделник, 03 Октомври 2011 13:01
 

Сметки за месец април

Печат

ImageУважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец април 2011 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://
www.icard.bg).

Последна промяна: Понеделник, 03 Октомври 2011 13:03
 


Страница 62 от 67

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 36 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.