www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Сметки за месец ноември

Печат

ImageУважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец ноември 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://
www.icard.bg).

Последна промяна: Понеделник, 03 Октомври 2011 13:26
 

Месечно отчитане

Печат

Image"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите клиенти, че месечното отчитане на топломерите и водомерите в абонатните станции ще се извърши на 29 и 30 ноември 2010 г.

Телефони за информация:

  • за к-с “Изгрев” и к-с “Зорница” – 056/ 86 00 96
  • за к-с “Славейков” – 056/ 88 03 11
  • за к-с “Лазур” и к-с “Бр. Миладинови” – 056/ 81 63 83.
Последна промяна: Петък, 26 Ноември 2010 12:10
 

Сметки за месец октомври

Печат

Image

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец октомври 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 12:00
 

Безлихвеното заплащане продължава

Печат

Уважаеми абонати!

"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите битови клиенти,  че поради големия интерес продължава кампанията за безлихвено заплащане на просрочени задължения до 30.11.2010г. при същите условия, както през месец октомври.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:59
 

Законодателни промени

Печат

   

ImageЗаконодателни промени предлага Топлофикация БургасДружеството иска топлинните счетоводители сами да събират сметките от клиентите си, а държавата да въведе мерки за стимулиране на топлоснабдяването. Законът за енергетиката да се измени така, че да даде възможност на потребителите на топлоенергия в една и съща сграда с решение на общото събрание да избират свободно начина на разпределение на енергията - чрез дялово разпределение или по друг начин. Това предложение внесе "Топлофикация Бургас" в Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм на Народното събрание. Сега потребителите, недоволни от фирмите за топлинно счетоводство и тяхното дялово разпределение, нямат друга алтернатива освен да се откажат от топлоснабдяване, което води до загуба на клиенти. В никоя страна от ЕС няма задължение за 100% дялово разпределение. 

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 15:51 продължава>
 


Страница 63 от 66

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 13 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.