www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Топлоподаването е възстановено

Печат

Топлофикация Бургас уведомява своите клиенти, че топлоподаването е възстановено в 16ч.30м. на 06.06.2012г.

Дружеството се извинява на своите клиенти за дискомфорта от липсата на топла вода за този период. 

 

Булгаргаз спря природния газ на Топлофикация Бургас

Печат

Топлофикация Бургас уведомява своите клиенти, че преустанови работа от вчера 5-ти юни. Причината е неочакваното спиране на  подаването на природен газ от държавния монополист Булгаргаз.

Дружеството издължава редовно натрупаните си задължения, независимо от няколкократното повишение на цената на природния газ доставян от Булгаргаз.

Ръководството на Топлофикация Бургас ще информира всички отговорни институции за този умишлен рекет от страна на монополиста. Ще сезира Народното събрание, Министерски съвет, МИЕТ, ДКЕВР. От дружеството са готови  да отнесат въпроса и до енергийната комисия на ЕС, тъй като подобна политика е силно накърняваща, както националния интерес, така и общата енергийна стратегия на ЕС и в частност правата и интересите на гражданите на град Бургас.

Дружеството се извинява на своите клиенти за дискомфорта от липсата на топла вода за неопределено време

Последна промяна: Сряда, 06 Юни 2012 11:44
 

„Топлофикация Бургас” получи положителна еко оценка за дейността си

Печат

ImageОтлична атестация за дейността си получи „Топлофикация Бургас” след планова проверка, извършена от Регионалната инспекция по околната среда и водите /РИОСВ/ -  Бургас.  В резултат на производствената дейност на предприятието не са констатирани нарушения на установените норми за изпускане на замърсяващи вещества в околната среда, е заключението, направено от проверяващите еко експерти. Проверката е извършена в рамките на два дни – 26 и 27 април 2012 г. Обект на мониторинга са критериите, залегнали в Комплексното разрешително № 33, което „Топлофикация Бургас” получи през 2007 г. и  изпълнението на Наредбата за техническа експлоатация на електрически централи и мрежи, отнасящи се до управлението и контрола на ефективността на работата на енергийните обекти. 

Последна промяна: Четвъртък, 17 Май 2012 14:03 продължава>
 

Реконструкция на захранващ топлопровод

Печат

Image“Топлофикация – Бургас” ЕАД на основание чл. 73, ал.2 от ЗЕ и във връзка с чл. 73, ал.1 от ЗУТ, уведомява  своите абонати, че поради изместване и реконструкция на захранващ топлопровод от 8.00 часа на 28.05.2012 г. до 16.30 часа на 29.05.2012 г., ще бъде прекъснато топлоподаването на живущите в блокове: 45, 49, 81, 82, ВиК, у-ще “К.Преславски” и ОДЗ”Детелина” на к-с “Славейков”. При промяна на сроковете, абонатите ще бъдат уведомени допълнително.

Последна промяна: Четвъртък, 17 Май 2012 13:42
 

Сметки за месец април

Печат

Уважаеми абонати!   
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец април 2012 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://
www.icard.bg).

 


Страница 64 от 76

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 12 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.