www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Сметки за месец юни

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец юни 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay" или "Transcard".

 

ТЕЦ Бургас продаде вредни емисии

Печат

ImageТЕЦ - Бургас продаде рекордни количества вредни емисии. Предприятието- пример за екологична ефективност. Седмица преди България да отпадне от търговията с парникови газове, „Топлофикация- Бургас” успя да прехвърли своите редуцирани емисии към датския регистър. Към Дания са преминали 194 227 единици CO2, съгласно контракт между бургаското дружество и датската енергийна агенция от 2005 г. Количеството е за периодът 2008 г- 2009 г., като за 2008 г. дължимите по договор емисии са 107 187 t CO2, а за 2009- 87 040 t CO2. 

Последна промяна: Вторник, 06 Юли 2010 11:17 продължава>
 

Журналистка дари награда от Топлофикация

Печат

Журналистка дари награда от Топлофикация на деца с увреждания. Журналистката Стилиана Георгиева от информационния портал  www.bszone.info  дари наградата си от 200 лева, с която беше отличена от „Топлофикация – Бургас” ЕАД, на възпитаниците на ЦДГ Брезичка в Бургас.

Последна промяна: Вторник, 29 Юни 2010 09:55 продължава>
 

Топлофикация Бургас плаща сметки на клиенти

Печат

 

ImageТоплофикация Бургас ще плати сметките на трима изрядни клиенти за Деня на енергетика. Дружеството посреща професионалния си празник с увеличени абонати и повишена продукция.По повод Деня на енергетика, „Топлофикация- Бургас” опрости месечните сметки на трима свои изрядни абонати. Това са Иван Иванов от к-с Славейков, Павлин Койчев от к-с Славейков и Дона Козарева от к-с Изгрев. Щастливците бяха избрани на случаен принцип, публично, от ръката на журналистка Катя Николова от информационна агенция Фокус.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 14:47 продължава>
 

Годишни награди по случай деня на енергетика

Печат

 

ImageТоплофикация Бургас раздаде годишните награди за професионализъм на бургаски журналисти.  Компанията продължава да подпомага талантливи ученици.На тържествена среща с медиите по повод професионалния празник Денят на енергетика Топлофикация Бургас високо оцени труда на журналистите. Заместник-изпълнителния директор инж. Въльо Дучев връчи годишните премии „Топлина”, за обективно и професионално отразяване дейността на дружеството, през последната година. 
Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 15:33 продължава>
 


Страница 64 от 65

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 19 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.