www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Сметки за месец октомври

Печат

Image

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец октомври 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 12:00
 

Безлихвеното заплащане продължава

Печат

Уважаеми абонати!

"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите битови клиенти,  че поради големия интерес продължава кампанията за безлихвено заплащане на просрочени задължения до 30.11.2010г. при същите условия, както през месец октомври.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:59
 

Законодателни промени

Печат

   

ImageЗаконодателни промени предлага Топлофикация БургасДружеството иска топлинните счетоводители сами да събират сметките от клиентите си, а държавата да въведе мерки за стимулиране на топлоснабдяването. Законът за енергетиката да се измени така, че да даде възможност на потребителите на топлоенергия в една и съща сграда с решение на общото събрание да избират свободно начина на разпределение на енергията - чрез дялово разпределение или по друг начин. Това предложение внесе "Топлофикация Бургас" в Комисията по икономическа политика, енергетика и туризъм на Народното събрание. Сега потребителите, недоволни от фирмите за топлинно счетоводство и тяхното дялово разпределение, нямат друга алтернатива освен да се откажат от топлоснабдяване, което води до загуба на клиенти. В никоя страна от ЕС няма задължение за 100% дялово разпределение. 

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 15:51 продължава>
 

Съобщение

Печат

Image

 

“Топлофикация-Бургас” ЕАД  уведомява своите абонати, че във връзка с предстоящия отоплителен сезон е необходимо живущите да преустановят ремонтите, да запълнят вътрешните отоплителни инсталации на входовете, както и да предоставят ключове от абонатните станции в съответните районни бази на  “Топлофикация-Бургас” ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите. Запълването на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо да се извърши при отворени радиаторни и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела (радиатори) по апартаменти. С цел да се избегнат наводнения и щети в жилищата на клиентите, отоплението ще бъде пускано само в абонатните станции със запълнена вътрешна отоплителна инсталация.Във връзка с очакваното временно понижение на средно денонощните температури за периода 28 – 31.10.2010 г., гражданите които желаят отоплението им да бъде пуснато трябва да представят в съответните районни бази протокол подписан от 2/3 от живущите. ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:12
 

Сметки за месец септември

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец септември 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

 


Страница 66 от 69

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 14 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.