www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Изравнителна сметка

Печат

Image

Уважаеми абонати!

 Уведомяваме Ви, че тези от Вас, обхванати от системата за дялово разпределение на топлинната енергия, през месец септември освен фактурата за консумирана топлинна енергия за месец август, имат и изравнителна сметка за сезон 2009 г. - 2010 г. Тази изравнителна сметка ще бъде заредена в системите за плащане по електронен път след 23.09.2010 г. В тази връзка тези от Вас, които извършват плащане на сметките си за топлоенергия по електронен път, чрез системите на  ePay.bg, Easypay, Transcard, eBG.bg и iCARD.bg следва да заплатят текущата си сметка за  месец август до 22.09.2010 г. включително. В противен случай, плащането по електронен път  ще Ви бъде отказано и ще трябва да заплатите сметките на касите на дружеството.

 

Последна промяна: Понеделник, 20 Септември 2010 07:23
 

Сметки за месец август

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец август 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

Последна промяна: Петък, 10 Септември 2010 07:05
 

Сметки за месец юли

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец юли 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay" или "Transcard".

 

Сметки за месец юни

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец юни 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay" или "Transcard".

 

ТЕЦ Бургас продаде вредни емисии

Печат

ImageТЕЦ - Бургас продаде рекордни количества вредни емисии. Предприятието- пример за екологична ефективност. Седмица преди България да отпадне от търговията с парникови газове, „Топлофикация- Бургас” успя да прехвърли своите редуцирани емисии към датския регистър. Към Дания са преминали 194 227 единици CO2, съгласно контракт между бургаското дружество и датската енергийна агенция от 2005 г. Количеството е за периодът 2008 г- 2009 г., като за 2008 г. дължимите по договор емисии са 107 187 t CO2, а за 2009- 87 040 t CO2. 

Последна промяна: Вторник, 06 Юли 2010 11:17 продължава>
 


Страница 68 от 70

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 18 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.