www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Журналистка дари награда от Топлофикация

Печат

Журналистка дари награда от Топлофикация на деца с увреждания. Журналистката Стилиана Георгиева от информационния портал  www.bszone.info  дари наградата си от 200 лева, с която беше отличена от „Топлофикация – Бургас” ЕАД, на възпитаниците на ЦДГ Брезичка в Бургас.

Последна промяна: Вторник, 29 Юни 2010 09:55 продължава>
 

Топлофикация Бургас плаща сметки на клиенти

Печат

 

ImageТоплофикация Бургас ще плати сметките на трима изрядни клиенти за Деня на енергетика. Дружеството посреща професионалния си празник с увеличени абонати и повишена продукция.По повод Деня на енергетика, „Топлофикация- Бургас” опрости месечните сметки на трима свои изрядни абонати. Това са Иван Иванов от к-с Славейков, Павлин Койчев от к-с Славейков и Дона Козарева от к-с Изгрев. Щастливците бяха избрани на случаен принцип, публично, от ръката на журналистка Катя Николова от информационна агенция Фокус.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 14:47 продължава>
 

Годишни награди по случай деня на енергетика

Печат

 

ImageТоплофикация Бургас раздаде годишните награди за професионализъм на бургаски журналисти.  Компанията продължава да подпомага талантливи ученици.На тържествена среща с медиите по повод професионалния празник Денят на енергетика Топлофикация Бургас високо оцени труда на журналистите. Заместник-изпълнителния директор инж. Въльо Дучев връчи годишните премии „Топлина”, за обективно и професионално отразяване дейността на дружеството, през последната година. 
Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 15:33 продължава>
 

104 хиляди тона CO2 за Дания

Печат

Image104 000 тона вредни емисии от "Топлофикация - Бургас" ЕАД вчера преминаха от българския регистър за търговия с парникови газове към датския. Количеството е задължение на бургаската топлофикация за 2006 и 2007 г. съобразно сключен договор с Датската енергийна агенция от 2006 г. Независимият верификационен орган "Лойд регистър" установи точното количество редуцирани емисии от "Топлофикация - Бургас" ЕАД за 2006 и 2007 г. и издаде верификационен доклад, позволяващ тяхното търгуване. Така бургаското дръжество се превърна в първата топлофикационна компания в България, която участва на европейския пазар на емисии за периода 2006 - 2007 г.

Последна промяна: Сряда, 09 Юни 2010 23:40 продължава>
 

Цени на топлинна и електрическа енергия

Печат

Image С Решение № Ц-017/ 31.03.2010 г. Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, считано от 01.04.2010 г., утвърди за "Топлофикация - Бургас" ЕАД пределни цени на топлинна енергия и определи преференциална цена на електрическа енергия, произведена по комбиниран начин. Въз основа на горепосоченото решение на ДКЕВР, "Топлофикация - Бургас" ЕАД обявява, че считано от 01.04.2010 г. ще прилага нови цени.
“Топлофикация - Бургас” ЕАД уведомява своите клиенти, че съгласно §5 от преходната разпоредба на ПМС №289/28.11.2008 г. на всеки три месеца цените на енергията могат да бъдат променяни в съответствие с промяната на цените на входа на газопреносната мрежа.

Последна промяна: Петък, 25 Юни 2010 11:45
 


Страница 72 от 73

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 30 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.