www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Съобщение

Печат

Image

 

“Топлофикация-Бургас” ЕАД  уведомява своите абонати, че във връзка с предстоящия отоплителен сезон е необходимо живущите да преустановят ремонтите, да запълнят вътрешните отоплителни инсталации на входовете, както и да предоставят ключове от абонатните станции в съответните районни бази на  “Топлофикация-Бургас” ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите. Запълването на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо да се извърши при отворени радиаторни и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела (радиатори) по апартаменти. С цел да се избегнат наводнения и щети в жилищата на клиентите, отоплението ще бъде пускано само в абонатните станции със запълнена вътрешна отоплителна инсталация.Във връзка с очакваното временно понижение на средно денонощните температури за периода 28 – 31.10.2010 г., гражданите които желаят отоплението им да бъде пуснато трябва да представят в съответните районни бази протокол подписан от 2/3 от живущите. ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите.

Последна промяна: Вторник, 09 Ноември 2010 11:12
 

Сметки за месец септември

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец септември 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

 

Безлихвено заплащане на просрочени задължения

Печат

 

Уважаеми абонати!
"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите битови клиенти за старта на специална кампания за безлихвено заплащане на просрочени задължения при следните условия:

1. На всички битови абонати с просрочени задължения, заплатили изцяло и наведнъж тези задължения в срок от 01.10.2010 г. до 31.10.2010 г. включително да не се събира дължимата лихва за забавено плащане.

2. На всички битови абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж тези задължения в срок от 01.10.2010 г. до 31.10.2010 г. включително присъдените от съда  вземания (съдебна такса, главница и лихви към датата на започване на съдебно дело), да не се събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението.

3. Всички приспадания да се извършват на касите на дружеството в ж.к.  ”Славейков”,  ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев” и да не се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път.

Дружеството започва тази специална кампания, тъй като е съпричастно към финансовите проблеми на клиентите си, породени от задълбочаващата се икономическа криза - отчита затрудненията на една голяма част от потребителите да заплащат просрочени задължения. От друга страна събирането на просрочени вземания е допълнителна тежест за топлоснабдителното дружество. С тази кампания дружеството показва още веднъж обществено отговорното си отношение към своите абонати.

Последна промяна: Петък, 29 Октомври 2010 13:08
 

Изравнителна сметка

Печат

Image

Уважаеми абонати!

 Уведомяваме Ви, че тези от Вас, обхванати от системата за дялово разпределение на топлинната енергия, през месец септември освен фактурата за консумирана топлинна енергия за месец август, имат и изравнителна сметка за сезон 2009 г. - 2010 г. Тази изравнителна сметка ще бъде заредена в системите за плащане по електронен път след 23.09.2010 г. В тази връзка тези от Вас, които извършват плащане на сметките си за топлоенергия по електронен път, чрез системите на  ePay.bg, Easypay, Transcard, eBG.bg и iCARD.bg следва да заплатят текущата си сметка за  месец август до 22.09.2010 г. включително. В противен случай, плащането по електронен път  ще Ви бъде отказано и ще трябва да заплатите сметките на касите на дружеството.

 

Последна промяна: Понеделник, 20 Септември 2010 07:23
 

Сметки за месец август

Печат

Уважаеми абонати!
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец август 2010 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "eBG", "Easypay", "Transcard" или "iCARD" (https://www.icard.bg).

Последна промяна: Петък, 10 Септември 2010 07:05
 


Страница 76 от 78

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 16 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.