www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.
Чиста енергия за Вашия дом!

Месечно отчитане

Печат

Image"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите клиенти, че месечното отчитане на топломерите и водомерите в абонатните станции ще се извърши на 01 декември 2015 г.

Телефони за информация:

за к-с “Изгрев” и к-с “Зорница” – 056/ 86 00 96

за к-с “Славейков” – 056/ 88 03 11

за к-с “Лазур” и к-с “Бр. Миладинови” – 056/ 81 63 83.

 

Сметки за месец октомври

Печат

Уважаеми абонати!   
Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец октомври 2015 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://
www.icard.bg), както и на касите на RN-TV.

 

“Топлофикация-Бургас” ЕАД пристъпва към включване на отоплението

Печат

Image“Топлофикация-Бургас” ЕАД  уведомява своите клиенти, че във връзка с понижаване на средно денонощните температури под нормативните и неблагоприятната дългосрочна прогноза и в изпълнение на чл.3, ал.2 от Наредба № 16-334 от 6.04.2007 г. за топлоснабдяването, от 05 ноември 2015 г. пристъпва към поетапно включване на отоплението (първо детски градини, болници, училища и жилищни сгради). Запълването на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо да се извърши при отворени радиаторни и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела (радиатори) по апартаменти.

С цел да се избегнат наводнения и щети в жилищата на клиентите, отоплението ще бъде пускано само в абонатните станции със запълнена вътрешна отоплителна инсталация.  Клиентите, които желаят отоплението им да бъде пуснато по-късно, трябва да представят в съответните районни бази молба и протокол, подписан от 2/3 от живущите.

 

 

Подготовка за отоплителния сезон

Печат

Image

“Топлофикация-Бургас” ЕАД  уведомява своите клиенти, че във връзка с предстоящия отоплителен сезон е необходимо живущите да преустановят ремонтите, да запълнят вътрешните отоплителни инсталации на входовете, както и да предоставят ключове от абонатните станции в съответните районни бази на  “Топлофикация-Бургас” ЕАД, ако са извършили подмяна на бравите.

Във връзка с предстоящото кратковременно захлаждане, 4-5 дни средни денонощни температури около 11º-12º С и дългосрочни прогнози за последващите 15-20 дни за температури над нормативните (13º - 15ºС) “Топлофикация-Бургас” ЕАД уведомява своите клиенти, че все още няма да пристъпва към масово пускане на отоплението.

Клиентите които желаят отоплението им да бъде пуснато в този период, следва да представят в съответните районни бази  молба и протокол подписан от 2/3 от собствениците на етажната собственост, присъединена към съответната абонатна станция.

Запълването на вътрешните отоплителни инсталации е необходимо да се извърши при отворени радиаторни и терморегулаторни вентили на всички отоплителни тела (радиатори) по апартаменти.

С цел да се избегнат наводнения и щети в жилищата на клиентите, отоплението ще бъде пускано само в абонатните станции със запълнена вътрешна отоплителна инсталация.

 

Изравнителни сметки

Печат

Уважаеми клиенти!

Уведомяваме Ви, че тези от Вас, обхванати от системата за дялово разпределение на топлинната енергия, през месец октомври освен фактурата за консумирана топлинна енергия за месец септември, имат и изравнителна сметка за сезон 2014 г. - 2015 г. Тази изравнителна сметка ще бъде заредена в системите за плащане по електронен път след 27.10.2015 г. В тази връзка тези от Вас, които извършват плащане на сметките си за топлоенергия по електронен път, чрез системите на  ePay.bg, Easypay, Transcard и iCARD.bg следва да заплатят текущата си сметка за месец септември до 26.10.2015 г. включително. В противен случай, плащането по електронен път ще Ви бъде отказано и ще трябва да заплатите сметките на касите на дружеството.

 


Страница 10 от 52

Анкети

С каква цел посетихте този сайт?
 

Връзки

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Посетители

В момента има 31 посетителя в сайта

Банери

Климатична прогноза - Бургас

Външни новини


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.