www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Новини Извънредно положение

Извънредно положение

Печат

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р. България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за гражданите и служителите на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС” ЕАД от 14 март 2020 г. до 13 април 2020 г. се въвеждат следните ограничителни мерки:

1. Касите на Дружеството в к-с “Изгрев”, к-с “Славейков” и к-с “Лазур” ще бъдат с работно време от 10.00 часа до 18.00 часа, като ще се обслужват клиенти на каса, при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

2. Обръщаме се с молба към потребителите да посещават районните технически бази само при необходимост (в случаи на авария). Преустановява се посещението на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации

3. Връзка с отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”, отдел “Дялово разпределение” и отдел “Просрочени вземания”, относно индивидуални справки по партидите може да правите на следните телефони:

- отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”- 056/ 86 01 01;

- отдел “Дялово разпределение” – 056/ 86 00 97;

- отдел “Просрочени вземания”- 056/ 86 01 00,

както и на посочената електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

4. През м. март 2020 г. няма да бъде извършвано отчитане на индивидуалните водомери за БГВ и/или електронни разпределители в имотите. Данни за индивидуалното потребление и показанията на уредите Ви за дялово разпределение може да предадете на посочените телефони от търговецът за дялово разпределение във вашата абонатна станция.

 

Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.