www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Новини ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Печат

 

Уважаеми колеги енергетици,

От името на ръководството на „Топлофикация – Бургас“ ЕАД и лично от мое име, приемете най - сърдечни поздрави по случай Вашия професионален празник – Деня на енергетика! Достойният Ви труд за българската енергетика заслужава уважение и признателност!

Високите цели пред нас изискват от всички ни висока гражданска и професионална отговорност, компетентност, сили и енергия за добре премерени решения.

Нека си пожелаем здраве, сили и устременост!

инж. Христин Илиев
Изпълнителен Директор

 

Последна промяна: Петък, 19 Юни 2020 12:36  

Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.