www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Новини
Новини

Сметки за месец март

Печат

Уважаеми абонати! 

Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец март 2020 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://www.icard.bg).

 

Цени на топлинна и електрическа енергия

Печат

“ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС” ЕАД уведомява клиентите си, че с Решение № Ц - 11 от 01.04.2020 г. Комисията за енергийно и водно регулиране, считано от 1 април 2020 г., утвърди за “Топлофикация - Бургас” ЕАД пределна цена на топлинната енергия и преференциална цена на електрическа eнергия, произведена по комбиниран начин, както следва :

Последна промяна: Сряда, 08 Април 2020 11:53
 

Извънредно положение

Печат

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Уведомяваме Ви, че във връзка с обявеното извънредно положение на територията на Р. България и с оглед ограничаване разпространението на COVID-19 и осигуряване безопасни условия за гражданите и служителите на „ТОПЛОФИКАЦИЯ – БУРГАС” ЕАД от 14 март 2020 г. до 13 април 2020 г. се въвеждат следните ограничителни мерки:

1. Касите на Дружеството в к-с “Изгрев”, к-с “Славейков” и к-с “Лазур” ще бъдат с работно време от 10.00 часа до 18.00 часа, като ще се обслужват клиенти на каса, при въведен режим на единично пропускане в офиса и стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквания.

2. Обръщаме се с молба към потребителите да посещават районните технически бази само при необходимост (в случаи на авария). Преустановява се посещението на домовете във връзка с извършване на услуги по вътрешните инсталации

3. Връзка с отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”, отдел “Дялово разпределение” и отдел “Просрочени вземания”, относно индивидуални справки по партидите може да правите на следните телефони:

- отдел “Разпределение и продажба на топлинната енергия”- 056/ 86 01 01;

- отдел “Дялово разпределение” – 056/ 86 00 97;

- отдел “Просрочени вземания”- 056/ 86 01 00,

както и на посочената електронна поща: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

4. През м. март 2020 г. няма да бъде извършвано отчитане на индивидуалните водомери за БГВ и/или електронни разпределители в имотите. Данни за индивидуалното потребление и показанията на уредите Ви за дялово разпределение може да предадете на посочените телефони от търговецът за дялово разпределение във вашата абонатна станция.

 

Месечно отчитане

Печат

Image

"Топлофикация - Бургас" ЕАД уведомява своите клиенти, че месечното отчитане на топломерите и водомерите в абонатните станции ще се извърши на  31 март 2020 г.

Телефони за информация:

за к-с “Изгрев” и к-с “Зорница” – 056/ 86 00 96

за к-с “Славейков” – 056/ 88 03 11

за к-с “Лазур” и к-с “Бр. Миладинови” – 056/ 81 63 83.

 

Сметки за месец февуари

Печат

Уважаеми абонати! 

Уведомяваме ви, че сметките за топлоенергия за месец февуари 2020 г.  са изготвени и вече могат да бъдат платени на касите на “Топлофикация – Бургас” ЕАД в ж.к. ”Славейков”, ж.к. “Лазур” и ж.к. “Изгрев”, на касите на "Български пощи" ЕАД, по банков път и чрез системите "ePay", "Easypay", "Transcard" или "iCARD"  (https://www.icard.bg).

 


Страница 4 от 80

Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.