www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Новини
Новини

Ден на енергетиката

Печат

"Топлофикация - Бургас" ЕАД опрости сметките на трима от своите абонати по случай своя професионален празник "Денят на енергетиката". Късметлиите бяха изтеглени пред медиите на лотариен принцип от журналистката на "24 часа - Местен" - Нина Рангелова. Костадин Йорданов  бул. "Демокрация", бл.104, Христо Карабаджаков  ж.к. "Славейков", бл.24 и Анка Бетухова ж.к. "Славейков", бл.36 са щастливците, които са освободени от задължения към дружеството за един месец. Поощрението към лоялните клиенти се превръща в тенденция в политиката на дружеството.
"Топлофикация - Бургас" ЕАД награди с парична премия "Топлина" в-к "24 часа - Местен", която се връчва за втора поредна година, за най-обективно, професионално и коректно отразяване на проблемите на енергетиката в Бургаския регион.

Последна промяна: Понеделник, 30 Ноември 2009 09:49
 

Топлофикация Бургас подпомага талантливи ученици

Печат

Image"Топлофикация - Бургас" ЕАД продължава да подпомага финансово по един отличен ученик от Професионалната Гимназия по Механоелектротехника и Електроника. Бенефициентът за новата учебна година е Стамат Тодоров Фортунов от Бургас, на 18 години, ученик в 12-ти клас, специалност "Газова техника". Момчето е избрано заради особените му професионални интереси към дейността на дружеството. Компанията осигурява стипендия в размер на 300 лева, с която се цели да се заинтригуват младите хора по въпросите на промишлеността, както и да се осигурят квалифицирани специалисти сред завършващите за колектива на "Топлофикация - Бургас" ЕАД.

Последна промяна: Понеделник, 30 Ноември 2009 09:50 продължава>
 


Страница 77 от 77

Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.