www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта
Начало Дялово разпределение

Дялово разпределение

Печат

ImageОт 30.07.2008 г. “Топлофикация - Бургас” ЕАД притежава Удостоверение за регистрация № Р-31/ 31.07.2008 г. и е вписана в публичния регистър на Министерството на икономиката и енергетиката на лицата извършващи услугата дялово разпределение.
От 01.03.2009 г. дружеството предоставя нова услуга на своите клиенти. С избора на “Топлофикация - Бургас” ЕАД за лице, извършващо дялово разпределение на топлинната енергия във Вашата абонатна станция, съгласно чл.139”б” от Закона за енергетиката, Вие получавате:

Прецизни уреди за разпределяне на топлинната енергия “Siemens” и “Brunata”, отговарящи на европейските и български стандарти.
Точно определяне на разхода.
Бърз и качествен монтаж.
Коректност.
Възможност за избор за начина на отчитане и изчисление на консумираната от Вас топлинна енергия.
Професионално решение на проблемите по отоплителната инсталация.
Отговори на Вашите въпроси.

Информация за услугата дялово разпределение. (PDF,186k)

Последна промяна: Понеделник, 30 Ноември 2009 10:08
 Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.