www.toplo-bs.com

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта

Боряна Кирова

Дата:
Вторник, 12 Април 2016
Промяна:
Вторник, 12 Април 2016
Посещения:
1201

Отговор

Уважаема г-жо Кирова,

Тъй като не давате адрес, не можем да изпратим служители да направят проверка на място. Моля, обърнете се към съответния топлоенергетик по район, за да бъде извършена проверка на Вашата абонатната станция, на следните телефони:

056/ 860 096 за к-с “Изгрев” и к-с “Зорница”,

056/ 880 311 за к-с “Славейков”,

056/ 816 383 за к-с “Лазур” и “Бр.Миладинови”.

Цитат на въпроса:
 

Здравейтe, Бих искала да попитам как трябва да процедира  човек,когато вече седмица всеки следобед-вечер няма тола вода?Всеки ден след като се приберем от работа не можем нормално да измием чиниите си,да не говорим да имаме желание да се изкъпем...Как трябва да се чувства човек,който чинно всеки месец си плаща редовно сметките към това дружество,а в по-голямата част от времето(тъй като това не е инцидент)да не получава платената услуга!  Надявам се да получа някакъв отговор и решение на проблема.  С уважение-Боряна


Избрано

Изследвания на Европейската асоциация за топлинна и електрическа енергия (Euroheat & Power) показват, че домакинствата могат колективно да спестят милиарди евро, ако преминат към централно отопление. „Разходите за отопление средно на домакинство ще са с 25 на сто по-ниски в страните на Европейския съюз", казва шефката на асоциацията в Брюксел Сабине Фронинг. Международната агенция за енергията (МАЕ) в Париж също призовава спешно да се разшири обхватът на тези най-щадящи природата доставки на енергия. Те биха намалили бързо увеличаващата се зависимост от петрола и газа, смята президентът на МАЕ Нобуо Танака.